Piese de mobilier ce nu pot lipsi din grădina ta

Piese de mobilier ce nu pot lipsi din grădina ta

Grădina ta trebuie să fie o oază de relaxare, care să-ți ofere pauza binemeritată în care să te poți destresa, distra și socializa. Grădina este locul perfect în care să servești ceaiul, să citești și chiar să-ți petreci timpul cu cei dragi.

Din acest motiv trebuie să acorzi atenție modului în care îți amenajezi grădina. Pentru a obține o atmosferă cât mai plăcută ai nevoie de câteva piese de mobilier exterior esențiale pentru confortul tău.

În continuare îți vom prezenta o listă cu piesele de mobilier ce nu pot lipsi din grădina ta.

Mese de grădină

Vei găsi mese de grădină în diferite stiluri, mărimi și materiale, deci alegerea unei mese care să se potrivească perfect grădinii tale nu va fi dificilă. Poți opta pentru o masă mică de cafea, sau o masă mare, pe care să o poți folosi pentru a lua prânzul cu familia și prietenii.

Pentru o grădină mai mică mică, poți opta pentru o masă de dimensiuni mici împreună cu 2-4 scaune, în același stil. Dacă te bucuri de o grădină mare, profită de spațiu și alege o masă mare înconjurată de scaune.

Scaune de grădină

Nu poți avea o masă de grădină fără scaune. Dacă ai o masă de dimensiuni mici, 2-4 scaune vor fi suficiente. Iar pentru mesele mari poți plasa scaunele în funcție de câte locuri sunt disponibile la masă.

Te sfătuim să alegi scaune în același stil cu masa. În cazul în care nu este posibil, caută scaune din același material și aceeași culoare pentru a obține un aspect armonios.

În acest sens, poți alege chiar și un set de mobilier de grădină. Aceste seturi sunt formate dintr-o masă și câteva scaune, create în același stil și estetică. Seturile de mobilier sunt o soluție simplă și rapidă de amenajare a grădinii, într-un mod plăcut și confortabil.

Fotolii de terasă

Pentru grădinile mari care permit o terasă, îți recomandăm fotoliile de exterior dacă vrei să te bucuri de confort dimineața la cafea sau seara la un pahar de vin. Când vine vorba de fotolii de exterior ai o mulțime de opțiuni: de la modele cu perne, la modele din împletitură de ratan colorate rustic, până la balansoare, vei găsi ceva potrivit stilului tău.

Spre deosebire de scaunele de exterior, fotoliile sunt mult mai confortabile, însă necesită o grijă sporită în fața intemperiilor.

Leagăn de grădină

Leagănele de grădină au crescut în popularitate în ultimii ani, cu un motiv întemeiat. Oricine se poate bucura de acestea, de la copii până la adulți, deoarece sunt perfecte pentru a te întinde, a te relaxa și a te bucura de zilele cu soare. Această piesă de mobilier oferă bucurie și confort iar în același timp dă și o notă de stil grădinii tale.

Vei găsi o mulțime de tipuri de leagăne, pentru ceva mai intim poți alege un leagăn cu un singur loc iar pentru un spațiu generos poți alege un leagăn mare, ce poate susține mai multe persoane în același timp.

Umbrele de soare pentru grădină

Poate că grădina ta nu are destui copaci pentru a-ți oferi umbră vara sau mobilierul este poziționat într-un loc expus din plin luminii soarelui. Pentru această problemă recomandăm să folosești umbrelele pentru grădină.

Vei găsi umbrele pentru grădină în diferite culori materiale și mărimi, astfel încât să le poți asorta cu restul mobilierului exterior și să obții un aspect unitar.

Acestea sunt piesele de mobilier ce nu ar trebui să lipsească din grădina ta. Pentru mai multe sfaturi și recomandări legate de mobilier exterior, te invităm să explorezi blogul Minimal Deco!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *