Despre noi

“In cautarea viitorului, alegem sa uitam prezentul.” Cu articolele de mobilier de la Minimal Deco nu veti mai face acest lucru.

Minimal Deco reflecta pasiunea pentru frumos si s-a nascut din dorinta de a va ajuta sa va infrumusetati casa si coltul de natura pe care il folositi. Pandemia ne-a invatat cat de important este sa poti sa petreci timp recreativ in aer liber, iar noi ne-am gandit cat de necesar este mobilierul potrivit. Am incercat sa gasim cele mai utile articole, de o calitate premium, pentru a avea de unde alege lucrurile necesare atat locuintei dumneavoastra cat si gradinii.

Colaboram cu furnizori de top din intreaga lume pentru a va asigura calitatea produselor si incercam sa indeplinim ceea ce va doriti pe partea de design si pret.

De ce sa ne alegeti pe noi? Pentru ca noua ne pasa ca intreg procesul sa fie cat mai usor pentru dumneavoastra. De la comandarea produsului, pana la livrarea lui, dorim sa va facem viata mai usoara. Intelegem pe deplin ca viata poate fi agitata, iar programul poate fi imprevizibil, iar noi suntem solutia infrumusetarii casei cat si a gradinii cu mobilier la un pret bun cat si o mare calitate , intr-un timp scurt. Suntem increzatori ca la noi veti gasi articolele pe care le cautati.

Simtiti-va liber sa navigati pe pagina noastra pentru a vedea lista completa de produse.

Vezi selectia de produse