Bibliotecă cu 4 rafturi, 80 x 40 x 180 cm, lemn masiv reciclat

1.356 lei

SKU: MIN-321061 Categorie: Etichetă:

Stoc epuizat

Descriere

Acest raft de cărți din lemn emană un farmec vintage, fiind un plus mereu la modă în decorul dvs. interior. Această bibliotecă are un cadru robust din fier vopsit electrostatic, care îi dă un aspect industrial.

Rafturile sunt realizate din lemn masiv reciclat, care este stabil, durabil și frumos. Măiestria creației completează stilul retro spectaculos. Lemnul reciclat păstrează caracteristicile diferitelor esențe, precum lemn de tec, lemn de mango, lemn de acacia etc., acest lemn fiind deja învechit, uzat și uscat. Așadar, nu se va micșora și nu se va îndoi. Fiecare pas al procesului de fabricație este realizat cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Datorită măiestriei execuției și granulației frumoase a lemnului, fiecare piesă de mobilier este unică și ușor diferită de următoarea. Biblioteca are 4 rafturi, oferind un spațiu amplu pentru păstrarea și expunerea obiectelor dvs., fiind astfel frumos organizate și la îndemână.

Notă importantă: Culorile și granulația variază de la o piesă la alta, fiecare dintre acestea fiind unică. De asemenea, livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat cu finisaj de culoare mixtă, fier vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 80 x 40 x 180 cm (l x ad. x î)
  • Cu 4 rafturi
  • Lustruit, vopsit și lăcuit
  • Asamblare necesară: Da
  • Avertisment: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul inclus pentru prinderea în perete
Greutate 0,03 kg
Hersteller/Marke

VIDAXL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bibliotecă cu 4 rafturi, 80 x 40 x 180 cm, lemn masiv reciclat”

Livram toate produsele pana la tine acasa in cel mai scurt timp posibil.