Măsuță de cafea, 100 x 40 x 47,5 cm, lemn masiv reciclat și tec

1.761 lei

SKU: MIN-283937 Categorie: Etichetă:

Stoc epuizat

Descriere

Această măsuță de cafea rustică din lemn va aduce un plus distinctiv în decorul locuinței dvs. Blatul său din lemn masiv formează o suprafață stabilă și sigură pe care puteți așeza ochelari, vaze, fructe sau alte obiecte decorative.

Această măsuță de cafea exotică este fabricată din lemn masiv reciclat, având caracteristicile unor diferite tipuri de lemn, precum mahon, lemn de esență tare, lemn de mango etc; prin urmare, este posibil să găsiți cuie, șuruburi, bolțuri, cavități și alte imperfecțiuni, care îi pun în valoare caracterul autentic. Aceste imperfecțiuni împărtășesc o istorie caldă a trecutului său și nu sunt niciodată făcute în mod intenționat. Lemnul provine din copaci căzuți în mod natural, bărci, case din lemn, platforme etc. Este deja învechit, degradat și uscat, astfel că nu se contractă și nu se îndoaie. Meșteșugul creației completează stilul vintage al acestei mese de canapea. Fiecare etapă a procesului de construcție este realizată cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de recombinare, lustruire, vopsire sau ceruire. În plus, ramurile din lemn de tec contribuie la robustețea piesei și la atracția estetică.

Notă importantă: Culorile variază de la piesă la piesă, fiecare dintre măsuțele noastre de cafea fiind unică. Livrarea este aleatorie, asigurând exclusivitatea și individualitatea produsului dumneavoastră.

  • Material: Lemn masiv reciclat, lemn masiv de tec
  • Dimensiuni: 100 x 40 x 47,5 cm (L x l x î)
  • Finisaj pe bază de apă
  • Ramuri din lemn de tec
  • Asamblare necesară: Da
Greutate 0,02 kg
Hersteller/Marke

VIDAXL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Măsuță de cafea, 100 x 40 x 47,5 cm, lemn masiv reciclat și tec”

Livram toate produsele pana la tine acasa in cel mai scurt timp posibil.